grafi-fix

Marketplace


Disclaimer

Grafi-fix vof biedt deze marktplaats aan om eindgebruikers de kans te geven onderling hun overtollige apparatuur en/ of supplies aan te bieden.
Het is niet toegestaan voor handelaren om hun waar hier aan te bieden. Wel staan handelaren vrij om verkopers te benaderen voor hun aangeboden producten.
Grafi-fix vof is niet aansprakelijk voor de gedane transacties of de kwaliteit van de aangeboden artikelen. Grafi-fix vof is namelijk geen partij in deze.
U kunt Grafi-fix vof inschakelen als bemiddelaar indien gewenst is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Grafi-fix vof beschikt over decennia lange ervaring om te kunnen bepalen of apparatuur nog waardevol of levensvatbaar is. Tevens kunnen wij de machines die u aanschaft, indien deze binnen ons assortiment van reprografische afwerkmachines vallen, voor u onderhouden of repareren indien ze incompleet of kapot zijn. Hier dient verkoper uiteraard mee akkoord te gaan. U mag dan rekenen op 3 maanden garantie van Grafi-fix vof.
U dient uw advertentie handmatig te verwijderen indien deze niet meer geldt. Vooralsnog heeft Grafi-fix vof geen tool voor handen, welke automatisch herinnerd of verwijderd. Dit kan in de toekomst veranderen.
Er is een mogelijkheid om te adverteren op onze markteplace. Allerlei opties zijn bespreekbaar. Van een simpele banner tot een rekenmodule van uw transportbedrijf voor de kosten van het tentransporteren object van en naar de gewenste locatie.
Het is verboden om vacatures welke niet binnen de grafische branche vallen, te plaatsen.
Het gebruik van trading.grafi-fix.nl is gratis. Er zijn echter klanten die hebben aangegeven om als dank voor het platform en de inspanning Grafi-fix vof een fee of percentage toe te kennen bij verkoop. Dit is niet verplicht. Maar de verkregen gunning in financiƫle middelen zullen wij zoveel mogelijk inzetten om de marktplaats mooier, gebruiksvriendelijker en beter vindbaar te maken en misschien op termijn zelfs internationaler uit te rollen.

Grafi-fix partners

Nieuws

WIJ REPAREREN:

POWIS PARKER FB15

POWIS PARKER FB11